• biuro@gastrotrip.info.pl
  • +48 91 421 29 10

Projekty technologiczne

Każdy inwestor przed rozpoczęciem działalności gastronomicznej i uruchomieniem lokalu powinien zrobić pierwszy, najważniejszy krok - wykonać szczegółowy projekt technologii zaplecza gastronomicznego. Dopiero na jego podstawie można planować dalsze prace związane z przystosowaniem i wyposażeniem lokalu. Wychodząc naprzeciw potrzebom naszych klientów, wykonujemy przykładowy projekt technologiczny kuchni wraz z zapleczem. Pozwoli to Państwu zaoszczędzić wiele kosztów związanych z przeróbkami budowlanymi i instalacyjnymi, a także kłopotów przy odbiorze lokalu. Dobieramy dla Państwa działalności właściwy sprzęt i przedstawiamy kosztorys ze szczegółową specyfikacją wycenianego sprzętu.

 

Projekty technologiczne

Tomasz Wojnarowski: + 48 530 543 848

Gastrotrip s.c.

ul. Czorsztyńska 32, 71-163 Szczecin

Strona: www.gastrotrip.info.pl